Laserleikkaus ja -kaiverrus

Palvelut yrityksille ja yksityishenkilöille

Laserleikkaus on nopea tapa leikata isoja eriä sekä toteuttaa yksittäisiä malleja ja protoja. Kaiverruksella taas voidaan personoida lahja- ja yritystuotteet esimerkiksi lisäämällä tuotteeseen yrityksen logo. Toteutamme asiakkaidemme ideoita laidasta laitaan eikä mikään työ ole meille liian pieni. Voit tuoda kaiverrettavaksi yksittäisen kuksan tai teettää yrityksellesi tuhansien kappaleiden tuotesarjoja. Mikäli sinulla on tarve tai idea niin ota rohkeasti yhteyttä.

Laserleikkaus on hyvä huomioida jo suunnitteluvaiheessa. Leikattavien kappaleiden sovittaminen työstöalueelle mahdollisimman tehokkaasti takaa pienen materiaalihävikin. Laserin leikkaustarkkuus on 0.1mm.

Yrityslahjat
Laserkaiverrus on nopea tapa yksilöidä tuotteesi. Anna liikelahjaksi esimerkiksi voiveitsi, nahkalompakko tai termospullo johon on kaiverrettu yrityksesi logo. Kaiverrus voidaan tehdä yhdestä tuotteesta aina isoihin sarjoihin saakka. Teemme kaiverruksia yritysten omiin tuotteisiin tai voit tilata meiltä suoraan valmiit tuotteet.

Yksittäiset merkkaukset ja leikkaukset
Haluatko antaa lahjaksi nimikoidun kuksan, runolla varustetun leikkuulaudan tai itse suunnitellun korusarjan. Tuo meille ideasi tai ostamasi tuote ja tehdään yhdessä laserilla peroonallinen lahja. Yksittäiset pienet merkkaukset ja leikkaukset pystymme yleensä valmistamaan odottaessa. Ota yhteyttä niin sovitaan aika.

Leikattavat ja kaiverrettavat materiaalit: Puu, vaneri, muovi, tekstiilit, nahka, kivi, lasi, paperi, kartonki, peili.

Käyttökohteet: Tuotteiden merkkaus ja nimeäminen, liikelahjat, koristeluprojektit, mainosmateriaalit, kyltit ja opasteet, irtokirjaimet, sabluunat, nimikyltit.

Pystymme vastaanottamaan useita eri tiedostomuotoja. Leikkausta varten tiedoston tulee olla vektorimuodossa, mutta lisähintaan voimme vektoroida kuvan puolestanne. Laserkaiverrus voidaan tehdä monesta eri tiedostomuodosta tai vaikka suoraan valokuvasta. Koneen työstöpinta-alan leveys on maksimissaan 140cm. Materiaalin pituus ei ole rajoitettu sillä koneen molemmat päät ovat avattavissa. Laserin laskettavan pöydän ansioista koneeseen mahtuu jopa 300mm vahvuiset materiaalit ja tuotteet. Laserleikkaus ja -kaiverrus on nopea ja helppo sekä kustannustehokas tapa tehdä yksi yksilöllinen työ tai valmistaa isoja sarjoja. Otathan rohkeasti yhteyttä jos sinulla on kysyttävää.